Burkely Vintage

Burkely Vintage is een lijn met authentieke tassen. Tassen die het dagelijks leven een stuk gemakkelijker en aangenamer maken. Zeg je Burkely Vintage dan zeg je kwalitatieve tassen. Dit is dan ook terug te zien in het veelzijdige assortiment. De Burkely Vintage tassen zijn gemaakt van leer. Doordat de Burkely Vintage tassen gemaakt zijn van leer, is elke Burkely Vintage tas uniek. Ondanks dat Burkely enkel hoogwaardige tassen maakt, zijn de tassen erg goed betaalbaar. Een Burkely Vintage laptoptas koop je bij ons al voor €59,-. Bekijk ons aanbod Burkely Vintage tassen hieronder!

De historie achter Burkely

Burkely bestaat al sinds 1988. Het moederbedrijf achter Burkely en Burkely Vintage bestaat echter al veel langer. Horsten Lederwaren werd in 1944 opgericht. Horsten Lederwaren werd opgericht door meneer A. Horsten. De oprichting van Horsten Lederwaren bleek succesvol. Jaren later besloot zijn zoon ook in het bedrijf te gaan werken. Zijn zoon (Cees Horsten) was pas 16 jaar oud toen hij fulltime aan de slag ging. Cees is tot op de dag van vandaag nog actief in het bedrijf. Dagelijks is hij bezig om het bedrijf verder te laten groeien. Burkely distribueert op dit moment meer dan 500.000 artikelen per jaar.

Burkely Vintage laptoptassen

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische tas om je laptop dagelijks in te vervoeren? Kies voor een laptoptas uit de Burkely Vintage lijn! De laptoptassen zijn gemaakt van split hunter leer. Dit leer leeft, waardoor je laptoptas er steeds mooier uit gaat zien! De laptoptassen van Burkely kunnen over de schouder gedragen worden, maar je kunt de tas ook aan de hengsel vast houden.

Burkely Vintage tas kopen?

Heb je je oog laten vallen op een prachtige Burkely Vintage tas? Bestel de tas snel en eenvoudig in onze webshop! Bij een minimum bestelbedrag van €49.95 hoef je geen verzendkosten te betalen. Bestel je voor meer dan €100,- in onze webshop? Dan ontvang je maar liefst €10,- korting! En is de tas toch niet helemaal naar wens? Niet goed, geld terug!

Betalen doe eenvoudig en snel via iDeal. Betaal je liever achteraf? Ook dat is geen probleem. Verder kun je onder andere met PayPal, creditcard en een VVV-giftcard betalen. Goedkope Burkely tas kopen? Dat doe je dus bij Hipperz!